Tuinontwerp

Tuinontwerp

John Koomen Tuinontwerp is thuis in kleine en grootschalige groenprojecten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van:

* Particuliere tuinen
* Bedrijfstuinen
* Instellingen
* Landelijk gebied
* Stedelijk gebied
* Semi-openbaar gebied


Wij werken volgens de Design and Build constructie ( ontwerp en uitvoering). Hierdoor ontzorgen wij de opdrachtgever tijdens het hele proces: van tuinontwerp tót de oplevering van uw nieuwe tuin. Gedurende het proces zullen wij diverse stappen doorlopen om tot een goed tuinontwerp te komen, die past bij uw wensen en persoonlijke stijl. Tijdens het ontwerpproces zullen wij, in overeenstemming met u, een voorlopig tuinontwerp, definitief ontwerp en 3D ontwerp maken.


Onze tuin- en landschapsarchitect, gediplomeerd B.V.T.L., en onze ervaren civiel- en cultuurtechnici hebben alle kennis in huis om van al uw tuinwensen werkelijkheid te maken. De tuinprojecten van John Koomen kenmerken zich door eenvoud en grote originaliteit. Bekijk onze reeds afgeronde tuinen en overtuig u zelf! De projecten lopen uiteen van openbare groenvoorziening tot een privétuin.

Je tuin, dat ben je zelf
Elke tuin is uniek en heeft net zoals u een eigen herkenbaar karakter! Juist daarom creëert John Koomen Tuinen een tuinontwerp die bij u past, met uw wensen, huis en omgeving scherp voor ogen. John Koomen creëert uw eigen individuele tuinontwerp en ontzorgt u gedurende het gehele proces. In nauwe samenspraak leggen we samen de basis voor duurzaam genieten in uw eigen tuin.

De stijl van uw nieuwe tuin kiest u zelf
Houdt u van minimalistische tuin of heeft u liever een weelderige tuin met veel bloemen en planten in cottagestyle? Wilt u een landelijke tuin of park of wilt u alles modern en strak? John Koomen weet alles van tuinarchitectuur, hij heeft gedurende zijn reizen veel diverse tuin stijlen gezien en hierdoor veel inspiratie opgedaan. Naast het maken van tuinontwerpen ontwikkelt hij ook graag zelf. Stijlen van Kobe (Japanse tuin) tot Babylon (hangende tuin), van Romaans tot renaissance, bij John Koomen Tuinen is het allemaal mogelijk. Wij realiseren van uw tuin graag uw droomtuin.

De kosten voor een tuinontwerp
De kosten voor een goed tuinontwerp vallen doorgaans reuze mee. Met een goed tuinontwerp creëer je de basis voor het uiteindelijke resultaat, dit verdient zich altijd terug. Tijdens de ontwerp fase worden uw wensen omgezet in een tuinontwerp. Gedurende deze fase heeft u de mogelijkheid om het tuinontwerp twee keer aan te laten passen waarbij wij uiteraard zullen voorzien van advies. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en krijgt u de tuin die u altijd al heeft gewild.Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op