Tuinaanleg

De aanleg van uw nieuwe tuin

Nadat wij met u kennis hebben gemaakt en duidelijk hebben gesproken over uw wensen en budget is eindelijk het moment daar, dat we gaan starten met de aanleg van uw nieuwe tuin. Er wordt een planning gemaakt waarbij de startdatum in overleg is en een datum van opleving wordt vooraf gecommuniceerd. Tijdens het opstellen van de planning houden wij rekening met alle omstandigheden zoals bezetting, leveringstijden enz. Hiermee zorgen wij dat de gestelde deadline wordt behaald.

Voor de aanleg van uw nieuwe tuin hebben wij zeer vakbekwame hoveniers in dienst met vele jaren ervaring. Er wordt begonnen met het inmeten van uw tuin, hiermee wordt de exacte locatie bepaald van alle onderdelen. Indien uw tuin wordt verbouwd zal vervolgens uw oude beplanting en bestrating worden verwijderd. Nadat uw tuin leeg is en voorbereid voor de uw nieuwe tuin wordt de nieuwe bestrating aangelegd, omheining geplaatst en overige elementen zoals bijvoorbeeld vaste bloempotten. Nadat deze fase is afgerond wordt de tuin aangekleed met eventueel gras en beplanting. Op de afgesproken dag wordt uw tuin opgeleverd zodat u direct heerlijk kunt genieten.

Uiteraard kunnen wij u na de oplevering ook helpen met het onderhoud in uw tuin. Op basis van een onderhoudsplan en begroting stellen wij een plan op en zullen wij bij u langskomen. Houd u liever zelf uw tuin bij maar weet u niet precies hoe? De hoveniers van John Koomen staan u graag bij op momenten dat u het nodig heeft.Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op