Dak- en gevelbegroeiing

Uw sedumdak, dak- of geveltuin

John Koomen Dak- en Geveltuinen is de ideale partner voor uw sedumdak, dak- of geveltuin. Wij staan garant voor onafhankelijk advies én professionele uitvoering. Ieder project is uniek en stelt zijn specifieke eisen. Dus werken wij met verschillende beproefde systemen waardoor wij altijd een systeem hebben passend bij uw wensen. Door onze kennis krijgt úw gebouw de mooiste daktuin / geveltuin of sedumdak met het beste systeem. Uiteraard is de renovatie van uw daktuin ook een optie, onze specialisten staan voor u klaar!

John Koomen garandeert de perfecte uitwerking van uw project. Wij hebben al vele projecten succesvol afgerond door onze ‘groene’ vingers. Hierbij kunt u denken aan:

  • Tuinen van VVE’s
  • Tuinen van scholencomplexen
  • Tuinen van ziekenhuizen
  • (Her)inrichting van een nieuwbouwwijk
  • Onderhoud van een nieuwbouwwijk

Wij ontzorgen de (hoofd)aannemers en facilitaire diensten doordat we werken met korte lijnen. Onze projectleiders stemmen het werk met u af, vervolgens voeren ze het uit volgens planning op de afgesproken wijze. Op ons kunt u rekenen voor uw nieuwe sedumdak, dak- of geveltuin!

Een beter klimaat
John Koomen Dak- en Geveltuinen voorziet gebouwen van een sedumdak, een grasdak of een mosdak, de groene huid voor elk gebouw waarbij uitstraling en ideaal hand in hand gaan. Wij geloven dat ieder mens een beter klimaat wil, daktuinen en gevelbegroeiing zijn ons en uw middel om hieraan bij te dragen. Er zijn veel voordelen van een sedumdak, dak- en/of geveltuin:

Binden van fijnstof

  • Ontlasting hemelwaterafvoer
  • Isolatie tegen kou/warmte/geluid (tot 55% energiebesparing)
  • Langere levensduur van de dakbedekking
  • Ruimtegebruik meervoudig in te delen
  • Esthetiek in woonomgeving

 

Wilt u meer informatie over een sedumdak, daktuin of geveltuin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Techniek

Het beste systeem
Voor elk groendak zoeken we het beste systeem. We doen dit samen met u en in overleg met architect en constructeur. De techniek bepaalt uiteindelijk het succes van uw sedumdak, tuindak of parkeerdak. Opstandhoogte, draagkracht, afschot, wortelwerendheid, intensief of extensief groendak. Allemaal aspecten welke een rol spelen in uw en onze afweging.

Binnen uw budget
John Koomen Dak- en Geveltuinen is leverancier van diverse systemen. Hierdoor kunnen we u een onafhankelijk advies garanderen. Een advies bovendien waarmee u binnen uw budget het beste resultaat behaalt.

Proces

Meedenken
Wij denken graag praktisch en esthetisch met u mee. De daktuin of het gevelgroen moeten aan al uw wensen voldoen. Daarom zitten we graag vroegtijdig bij u aan tafel. Denken bouwkundig mee. Zoeken samen naar de beste oplossing binnen uw budget.

Aan de slag!
Dat gebeurt wanneer ontwerp en budget zijn goedgekeurd. De VCA-gecertificeerde hoveniers van John Koomen Dak-en Geveltuinen komen in actie. Ze starten in overleg met de bouwcoördinator. Samen zorgen ze voor een duurzaam groen gebouw.

Onderhoud
Laat het onderhoud van uw Dak- of geveltuin gerust over aan onze vakmensen. John Koomen Dak- en Geveltuinen heeft de specialisten in huis. We garanderen dat u dan vele decennia geniet van uw dak- of geveltuin.Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op