Vakantie in eigen tuin

Vakantie in eigen tuin

Hoogstwaarschijnlijk zal de aankomende zomervakantie er anders uitzien dan voorgaande jaren. Het advies van de Europese Commissie is nl. om dit jaar geen vakantie te boeken. Des te meer een reden om eens kritisch te kijken naar uw eigen tuin, balkon of dakterras, want hoe kunt u deze zomer het meest genieten van uw eigen buitenruimte?! Wellicht heeft uw tuin een renovatie nodig, want u moet u wel goed voelen in uw eigen tuin. Welke wensen en stijl heeft u voor ogen? Als de tuin het gewenste tuinontwerp heeft en als de zomer de tuin doet stralen, kunt u er ten volle van genieten.

Hoe creëer je dat vakantiegevoel? Meer leven in de tuin krijgt u door meer bloemen, planten en ander groen. In een levende tuin kun je de natuur ruiken, zien, voelen, proeven en horen. Je kunt de tuin in de vakantie omtoveren tot een speel- en doetuin om met (klein)kinderen van alles te ondernemen: een tentje opzetten, hutten bouwen, opblaasbaar zwembad opzetten, bloemen en kruiden zoeken om te drogen voor een herbarium of in te lijsten en radijsjes of zonnebloemen zaaien. Ook is het leuk om verschillende bladsoorten te plukken en te verzamelen.

Houdt u ervan om met blote voeten in het gras te lopen? Of heerlijk een boek boek lezen in een hangmat? Helemaal tot rust komen op je favoriete bestemming, wie verlangt er niet naar? Een picknick of barbecue in de tuin met het hele gezin of met vrienden is ideaal om een vakantiegevoel op te wekken. ’s Avonds kan je samen van de sfeer en warmte van een tuinkachel genieten.

Met een klein beetje fantasie kun je elke dag op vakantie in je eigen tuin!

 


14 april 2020

Meer actueel

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op