Wellness tuin

Een wellnesstuin voor ultieme ontspanning!

Een tuin is er voor ontspanning. Er gaat niets boven lekker in de zon zitten en genieten van al het groen. Maar toch kunt u een stapje verder gaan en uw tuin veranderen in een prachtige wellnesstuin. Wij kunnen er voor zorgen dat u heerlijk kunt zwemmen in een zwembad of zwemspa in uw eigen tuin, op adem kunt komen in uw eigen jacuzzi of wellicht relaxen in de sauna.

Bij John Koomen hebben wij alles in huis om uw tuin om te toveren tot een perfecte wellnesstuin. Er is zelfs een wellness opstelling bij ons bedrijf gerealiseerd, zodat u deze wellnessbeleving van dichtbij kunt aanschouwen. De spa en de sauna zijn geplaatst onder een veranda welke voorzien is van een groendak.

Wij werken volgens de Design and Build-constructie (ontwerp + uitvoering). Hierdoor houdt John Koomen tuinontwerp en advies in één hand en ontzorgen wij de opdrachtgever tijdens het hele proces, van ontwerp tot uitvoering, van het project. Bij het realiseren van de wellnesstuin houden wij natuurlijk rekening met uw privacy. Alles wordt prachtig geïntegreerd tussen de borders. Zodat het zwembad en/of jacuzzi één wordt met de tuin of het dakterras.

Door deze aanpak is het voor iedereen mogelijk te genieten van een fijne wellnesstuin!Meer inspiratie

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op