Bedrijfstuin

Groenprojecten in (Semi) openbare ruimtes

Bij John Koomen geloven wij in het beheren van de natuur en niet in het beheersen van de natuur. Groen in de (semi) openbare ruimte verdient ook een goede tuinaanleg en deskundig tuinonderhoud. Of heeft u al een ontwerp? Wij rekenen dan graag aan uw project en bieden u vervolgens de scherpste prijs. Ook is het mogelijk dat uw idee nog op verdere uitwerking wacht. Wij geven dan graag vorm aan uw plannen.  En natuurlijk alles binnen de scherpste normen voor duurzaamheid.

Een tuin is immers het visitekaartje van een gebouw en het is de eerste indruk die uw bezoeker krijgt. Hoe we dit bij John Koomen groenprojecten realiseren? Ruimte laten waar dit kan; cultiveren waar het nodig is. John Koomen groenprojecten staat voor:

  • Representatieve voorzieningen
  • Onderhoud op maat.

Deze werkwijze bij John Koomen leidt tot tevreden gebruikers van het groen in de (semi) openbare ruimte. Dit is precies waar het bij John Koomen om gaat. Wij garanderen een perfecte uitwerking en oplevering van uw groenproject. Wij hebben al vele jaren ervaring en diverse groenprojecten gingen al succesvol door onze ‘groene’ vingers. Hierbij kunt u denken aan de volgende groenprojecten:

  • Groenadvies en ruimtelijke inrichting
  • Tuinen van VVE’s
  • Tuinen van scholencomplexen
  • Tuinen van ziekenhuizen
  • Bedrijfsterreinen
  • (Her)inrichting van een nieuwbouwwijk
  • Onderhoud van een nieuwbouwwijk

De communicatielijnen bij John Koomen Groenprojecten zijn kort, op deze manier kunnen wij de (hoofd)aannemers en facilitaire diensten volledig ontzorgen. Onze projectleiders stemmen alle details van het groenproject volledig met u af. Na de afstemming wordt het project volgens de afgesproken planning uitgevoerd en opgeleverd. Ook verzorgen de VCA-gecertificeerde hoveniers van John Koomen Groenprojecten het onderhoud. Voor al uw groenprojecten kunt u op ons rekenen!

Een aantal afgeronde groenprojecten kunt u hieronder vinden. We hebben al veel projecten mogen afronden; dit is een kleine greep uit het diverse aanbod afgeronde projecten. Wilt u meer weten over John Koomen Groenprojecten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.Meer inspiratie

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op