Week van de groene tuin

Week van de groene tuin

Tijdens de Week van de Groene Tuin 2024 gaan we samen aan de slag om zoveel mogelijk tuinen, balkons en straten (verder) te vergroenen en te verduurzamen.

Ben jij niet bang voor groene vingers? Tuinier dan ook mee tijdens de Week van de Groene Tuin van 26 maart t/m 1 april en maak je tuin, balkon of straat een stukje groener. Tijdens de week krijg je elke dag handige tips en kun je meedoen aan allerlei lokale en landelijke acties.

Je tuin of balkon omtoveren tot een groen paradijs is niet alleen leuk, maar heeft ook veel voordelen. Je geniet zelf van alles wat groeit en bloeit, en je verwelkomt hiermee vogels, vlinders, bijen en allerlei andere dieren. Ook vang je met een groene tuin regenwater op én zit je er in de zomer koeler bij.

Tijdens de Week van de Groene Tuin kun je inspiratie opdoen en meedoen aan allerlei groene acties. Zo zijn er lokale workshops waarbij je zelf een circulair vogelhuisje en bloembommen leert maken, kun je je tegels laten ophalen door de tegeltaxi en kun je online webinars volgen zoals ‘Maak je tuin bijenvriendelijk’. Ook is er een fotowedstrijd en zijn er allerlei leuke winacties met toffe, groene prijzen.


26 maart 2024

Meer actueel

Ook een tuin die bij u past?

We leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op