Tuinonderhoud na uw vakantie

Tuinonderhoud na uw vakantie

Wat een paar weken warm zomerweer al niet aan kan richten: planten zijn uitgebloeid of verdroogd en het gazon is geel in plaats van groen. Wanneer u terugkomt van vakantie, is het een nare ontdekking wanneer de helft van de tuin dood blijkt te zijn. Bovendien zonde van alle tijd en energie, die u voor de vakantie in uw tuin heeft gestopt.

Water geven is het allerbelangrijkste, wanneer u enige tijd op vakantie gaat. Verdroogde planten zullen zich immers niet of heel slecht herstellen. Een beregeningsinstallatie in uw tuin, kunt uw tuin, ook tijdens uw vakantie, in optimale conditie houden. U kunt de beregeningscomputer namelijk zo instellen dat planten en het gazon regelmatig water krijgen. Goed voor de planten, en u hoeft uw buren of familie niet meer lastig te vallen met de vraag of zij uw tuin beregenen tijdens uw vakantie.

Wilt of kunt u de werkzaamheden van uw tuin niet zelf uitvoeren? Of overweegt u om nu toch maar een beregeningsinstallatie aan te laten leggen? Wij verzorgen het graag voor u. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunt u de rest van de zomer nog optimaal genieten van uw goed onderhouden tuin. Wellicht krijgen we een prachtige nazomer!

 


20 augustus 2019

Meer actueel

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog op de natuur.

Neem contact op