Hoera! Wij bestaan 30 jaar

Hoera! Wij bestaan 30 jaar

Vandaag precies 30 jaar geleden, op 1 maart 1988,  is hoveniersbedrijf John Koomen Tuinen opgericht door John Koomen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele onderneming  met een team van ca. 30 vaste medewerkers. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in het groen, wat bovendien in 2010 resulteerde tot ‘Duurzaamste hovenier van Nederland’. Inmiddels heeft het bedrijf ook expertises voorhanden als dak- en geveltuinen, boomverzorging, groenbeheer, natuurlijke speelplaatsen, terreininrichting, de levende tuin en nog veel meer.

John Koomen is ondernemer in hart en nieren en is drie jaar geleden nóg een groenbedrijf gestart, 020GROEN genaamd. Daarnaast is hij landelijk voorzitter van de Branchevereniging VHG Vakgroep Hoveniers, lid van enige netwerkclubs en kijkt altijd naar de toekomst, gericht op innovatie en groei. Altijd bezig met het bedenken van nieuwe producten of diensten, het uitbreiden van de klantenkring en het optimaliseren van de marketingstrategie. Deze natuurlijke drive brengt hij ook over op zijn medewerkers, waardoor er een hecht team is ontstaan die ook hart voor de zaak hebben. In het dagelijks leven wordt John vooral geïnspireerd door de natuur: “De natuur heeft immers de oplossing al uitgevonden”.

John Koomen Tuinen is thuis in grote en kleine projecten voor zowel bedrijfstuinen, particuliere tuinen en semi openbaar gebied. Voor zowel het ontwerp en advies van een groenproject, als het aanleggen en onderhouden hiervan, heeft John Koomen Tuinen de mensen en kennis in huis. In de eerste plaats gaat het er natuurlijk om wat de opdrachtgever belangrijk vindt, maar daarna gaan we kijken wat esthetisch het mooiste beeld is, met het juiste evenwicht tussen groen en gebruik. Het motto is niet voor niets ‘ontzorgen’.

Graag willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie projecten die wij hebben mogen realiseren!

 


1 maart 2018

Meer actueel

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op