Floriade

Floriade

Kom naar Floriade Expo 2022 en ontdek groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Ontdek het allemaal zelf op de Expo en kom genieten van het groene leven! Op wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 ontdek je oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

Onder het thema Growing Green Cities presenteert Floriade oplossingen die nodig zijn om steden groener, gezonder en leuker te maken. Een thema dat nu belangrijker is dan ooit. In 2050 zal namelijk maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad wonen, op slechts 2% van het totale aardoppervlak.

Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie, waar je nieuwe innovaties voor groen, voedsel, energie en gezondheid ontdekt. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo!

 


14 april 2022

Meer actueel

Ook een tuin die bij u past?

We leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op