Buitenverlichting van maretti vergroot uw leefruimte

Buitenverlichting van maretti vergroot uw leefruimte

Verlichting voor buiten is wellicht een van de meest vergeten items bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Daarbij komt het gemis vaak pas aan het licht, zodra u tijdens een aangename zomernacht nog wat langer zou willen genieten. Vaak is het dan al te laat, want de kabels ingraven voor de verlichting nadat de tuin klaar is, is jammer.

In onze tuinontwerpen draait alles om een goede balans tussen uw wensen, kwaliteit, mogelijkheden en duurzaamheid. Met de juiste verlichting van Maretti Outdoor Lighting op de goede plek in een tuin, komt een tuinontwerp nog beter tot zijn recht. De planten, bomen en objecten krijgen extra aandacht door ze uit te lichten en ’s avonds verbindt de verlichting het in- en exterieur. Een fijne sfeer in uw tuin vergroot uw leefruimte.

Simpel aansluiten en uitbreiden

Het 12 Volt systeem van Maretti biedt legio mogelijkheden dankzij de vele verschillende armaturen en kan ook eenvoudig worden uitgebreid. Deze nieuwste 12 Volt collectie van Maretti Outdoor Lighting wordt vaak toegepast in onze tuinontwerpen. Op de website Maretti Outdoor Lighting vindt u uitgebreide uitleg over 12 Volt systeem en het maken van lichtplannen voor de tuin. Licht kan immers een omgeving verrijken en de schoonheid ervan onthullen!

 


28 april 2020

Meer actueel

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op