Bijenhotel

Bijen zijn onmisbaar

Bijen hebben het moeilijk in ons land. Daarom willen wij ze graag de helpende hand bieden, samen met u. We kunnen namelijk niet zonder bijen. Want zonder bijen geen bloemen, planten, groenten en fruit. Het zijn de bijen die met hun noeste arbeid planten bestuiven zodat deze zich kunnen voortplanten. Maar onze bijen dreigen uit te sterven door milieuvervuiling, het verdwijnen van planten en bloemen en het verminderen van nestgelegenheid.

Samen met Natuur & Milieu helpen wij de bijen een handje. Het Bijenhotel biedt wilde bijen precies wat ze nodig hebben: een goede en veilige nestplaats die ze jarenlang kunnen gebruiken. Zonder iemand lastig te vallen, want wilde bijen zijn niet agressief en steken alleen in uiterste nood. Uniek aan deze Bijenhotels is dan ook dat het de mogelijkheid biedt om zitjes te plaatsen waar mens en dier ongestoord kunnen genieten van de omgeving.

Help de natuur
Wij willen graag door heel Nederland in bedrijfstuinen, parken en op daken zo veel mogelijk Bijenhotels plaatsen. Het Bijenhotel is een initiatief van stichting Natuur & Milieu dat wij van harte steunen. Koop een Bijenhotel en help de natuur! Via ons kunt u een Bijenhotel kopen van Natuur & Milieu. Wij verzorgen de plaatsing en inrichting. Zo krijgt u een mooi sieraad in uw tuin of park en helpt u tegelijkertijd de bijen.Meer inspiratie

Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op