Vakantie in eigen tuin

Landelijke tuin

Het mooiste aan een landelijke tuin is dat de tuingrens bijna niet zichtbaar is.  Zo ontstaat vanzelf het gevoel dat je je thuis in de vrije natuur bevindt.

Resultaat

Grote stroken gras, verschillende terrassen, knisperende grindpaden en plantenborders met een moderne twist. We hebben deze landelijke tuin met veel zorg neergezet. De symmetrie van de woning is overgenomen in de tuin, waardoor het nog meer één geheel wordt. Biodiversiteit is hier beslist aanwezig, door het kleurrijke beplantingsplan. De borders zijn omrand door cortenstaal. Verschillende plekken in de tuin bieden mogelijkheid om in of juist uit de zon te genieten. Samen met het weidse uitzicht over de landerijen van Waarland, geeft deze landelijke tuin je het hele jaar door een ultiem vakantiegevoel. De bewoners hebben geen omkijken naar het maaien van het gazon, dankzij de handige robotmaaier, door ons geleverd. 

Advies en ontwerp

Voor de eigenaren van deze landelijke tuin, was er een duidelijke wens; een keuze hebben om in, of juist uit de zon te kunnen zitten. Dit hebben we gerealiseerd door op verschillende plekken terrassen aan te leggen. De ruime oprit zorgt voor symmetrie, waardoor het huis nog mooier tot zijn recht komt. Er is genoeg plaats voor auto’s op eigen terrein, zonder dat deze in de weg of in het zicht staan. Ook de buitenverlichting is onderdeel van het ontwerp. Hier zitten twee gedachten achter; naast een gezellige  sfeer biedt het namelijk ook een stuk veiligheid om het huis.Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op