Optimaal loungen in exclusieve tuinkamer

Loungen in de tuinkamer

De bewoners van deze villa in Badhoevedorp zijn echte buitenliefhebbers en dat is te zien in het ontwerp van de tuin. De uitdaging voor onze tuin- en landschapsarchitect is om sfeer én gemak in te brengen. Dit hebben we gedaan door middel van een exclusieve tuinkamer te ontwerpen, waarin je optimaal kunt loungen.

Ontwerp

In het hart van de tuin hebben we de royale eettafel getekend, zodat het hele gezin aan kan schuiven. Rondom het eetgedeelte zijn borders met eenduidige vaste planten geplaatst, om een intieme sfeer te creëeren. Om de strakke borders zijn stalen randen gerealiseerd. Op deze wijze zijn deze plantenvakken onderhoudsvriendelijk en geeft het de tuin een rustig beeld. Strakke hagen voor de gestucte wanden versterkt de kalme sfeer. Geen enkele tuin kan eigenlijk niet zonder boom. Of je nu een kleine of grote tuin hebt; er is altijd wel een formaat die past en zo ook in deze stadstuin. Om het geheel nog luxer en groener te maken, mogen de bloempotten rondom niet ontbreken. Op de hoek van het terras staat een bijzonder tuinsculptuur. Kunst in de tuin geeft een ongelofelijke meerwaarde!

 

 

Resultaat

Een moderne tuinkamer is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houd je droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Het unieke van lamellen is dat zij een volwaardig dak vormen. Geopend brengen ze daglicht en verse lucht. Maar gesloten zijn ze goed voor een sterke, waterdichte tuinkamer dat weer- en windbestendig is. Aan beiden zijden is gekozen voor kantelbare, lamellen panelen. Zo speel je met het zonlicht en reguleer je zelf de warmte.Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op