Ontspanning in stadsleven

Stadstuin

Een huis in de stad betekent niet automatisch dat je een tuin hebt, maar als je er wel een hebt, wil je deze ruimte natuurlijk zo goed mogelijk benutten.

Resultaat

Deze stadstuin in Amstelveen is kindvriendelijk dankzij de speelhoek met kunstgras en het heeft een heerlijk zitje met vuurschaal en boomstammen. De pergola is aangekleed met klimplanten. Dit geeft deze hoek een natuurlijke uitstraling midden in de stad. Voor de ouders is er een royaal terras met loungehoek gemaakt en een tweede terras met lange eettafel en buitenkeuken met Green Egg. Er is zelfs op verschillende plekken ruimte voor een mobiele spa. Thuiskomen en ontspannen maar!

Advies en ontwerp

Er is van tevoren goed gekeken door wie de tuin gebruikt gaat worden. Aan de hand van de gezinssituatie tekenen we de tuin. In een stadstuin heb je vaak te maken met directe buren en is het creëren van privacy een logische wens. Daarnaast waren de wensen van deze bewoners een kinderhoek, een buitenkeuken en een lounge voor de ouders. De stadstuin is slim ingericht; op een relatief kleine oppervlakte heb je alles wat je nodig hebt, en meer. Elke vierkante meter wordt optimaal benut. Er is voor kunstgras gekozen bij de speeltoestellen. Dit is veilig, onderhoudsvriendelijk én het geeft geen vlekken in de kleding!Ook een tuin die bij u past?

Wij leggen niet zomaar een tuin of groenproject aan, maar uniek voor u en met oog voor de natuur.

Neem contact op